top of page

Austin and Barbeque

BRANDING, COPYWRITING, SEO, E-COMMERCE

Austin and Barbeque är ett av NetOnNets inhouse-varumärken, som består av ett grillsortiment. Det hade tagits fram ett produktutbud, en grafisk profil och förpackningsdesign men varumärket saknade en tonalitet och copy, samt sökordsoptimerade texter för ökad synlighet på Google

 

Jag formade en tonalitet för Austin and Barbeque, och skrev SEO-copy för NetOnNets hemsida. 

austin-logo.jpg

Austin and Barbeque

"Letar du efter en pålitlig grill som kan ge dig en schysst grillupplevelse, år efter år? Då har du hittat helt rätt när du kollar på en grill från Austin and Barbeque! Oavsett om du titulerar dig själv som ett grillproffs eller som nybörjare så finns här en grill för dig. Välj mellan en kolgrill, gasolgrill, elgrill, kamadogrill, stekhäll eller varför inte en pizzaugn? Du hör ju, Austin and Barbeque ger dig valmöjligheter. Grillarna är av god kvalitet och tillverkade i tåliga material, så att du kan njuta av din grill många somrar framöver. De är designade utan några krångliga funktioner och är både lätta att använda och att rengöra. För att göra valet ännu tryggare för dig har de även ett sortiment av reservdelar som du kan inhandla när det är dags att fräscha upp grillen. Inte nog med det, Austin and Barbeque levererar även praktiska och prisvärda grilltillbehör för en komplett grillkväll. Helt enkelt: mycket grill för pengarna – vad mer kan du önska dig?"

Gasolgrill – kategoritext

"En gasolgrill från Austin and Barbeque ger dig grymt god grillad mat, sommar efter sommar. Den är enkel att använda, tillverkad i rostfritt stål och har alla smidiga funktioner du behöver – samtidigt som den är prisvärd! Med en gasolgrill har du möjlighet att vara spontan och börja grilla i princip på nolltid. Inget kol? Inga problem! Vrid bara upp reglagen till önskad effekt så startar brännarna. När grillen kommit upp i rätt temperatur är det bara att placera råvarorna på det rejäla gjutjärnsgallret och njuta av grillat till middag. Austin and Barbeques gasolgrillar har dubbelisolerande lock som inte släpper ut värmen, samt en termometer där du kan hålla koll på temperaturen. Grillarna kommer med praktiska förvaringshyllor och redskapskrokar för din tång och stekspade. Om önskar du ännu mer förvaring kan du ta en titt på Austin and Barbeques sortiment av utekök – vad sägs om ett sidobord bredvid din nya gasolgrill? Om du vill ha mycket grill för pengarna då har du kommit helt rätt."

Kolgrill – kategoritext

"En kolgrill från Austin and Barbeque ger dig den där genuina grillkänslan, år efter år! Mat som grillas över kol blir något alldeles extra, oavsett om det rör sig om en köttbit eller färska grönsaker, laxfilé eller halloumi. Den kolgrillade smaken är svår att slå! Austin and Barbeque har modeller som dessutom kommer med en pizzainsats, så du kan variera dina middagar med rykande färskbakad pizza under somrarna! Grillarna är tillverkade i tåliga material som håller länge och de är enkla att både använda och rengöra. Designade med ett ett förkromat grillgaller, emaljerat lock, en termometer i rostfritt stål och hjul för enkel förflyttning – allt du kan tänkas behöva! Austin and Barbeque har också tagit fram ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör, så när det är dags att fräscha din kolgrill är projektet enkelt! Har vi nämnt att grillen dessutom är prisvärd? En stor grillupplevelse för en liten peng, det är Austin and Barbeque."

Pizzaugn – kategoritext

"Söker du efter en vedeldad pizzaugn? Finns hos Austin and Barbeque. Eller en gasoldriven pizzaugn? Finns hos Austin and Barbeque. Eller en elektrisk pizzaugn? Finns hos Austin and Barbeque. Eller en pelletsdriven modell? Finns hos… ja, du hänger med nu. Oavsett vilken pizzaugn du söker, så har Austin and Barbeque en modell för dig. Och vill du veta det bästa? Vilken du än väljer kommer du att få uppleva riktigt god pizza! Ugnarna har en stilren design för att passa in på din altan eller i trädgården. De är tillverkade i rostfritt stål och är byggda för att hålla länge. De är enkla att använda och kommer inte med några komplicerade funktioner – för när man bakar pizza vill man ju bara njuta! Du kan välja mellan en kompakt variant, eller en rejälare modell med stativ. Austin and Barbeque har dessutom tagit fram reservdelar och ett gäng tillbehör till sina pizzaugnar. Varför inte ta en titt på en matchande pizzaspade? För att göra det hela ännu lite bättre är Austin and Barbeques pizzaugnar prisvärda och håller låga lagerpriser. Mycket pizzaugn för en mindre peng."

bottom of page