top of page

Grillpremiär hos NetOnNet

SEO-COPYWRITING, E-COMMERCE

Grillpremiär hos NetOnNet är en stor kampanj som sträcker sig från våren, under sommaren och hösten. Då fylls lagret med grillar från många olika varumärken. 

 

Inför säsongen 2023 skrev jag texter för alla grillkategorier – de är sökordsoptimerade samtidigt som de kommunicerar NetOnNets tonalitet och vägleder kunden på hemsidan. 

Gasolgrill – kategoritext

"Gasolgrillen är din äkta trotjänare för god grillad mat under våren och sommaren! Du tänder den snabbt och enkelt, och behöver inte hantera vare sig kol eller en braständare. Gasolgrillen är utrustad med en elektrisk gnisttändare som antänder gasolen och värmarna, detta smidiga sätt har gjort gasolgrillen omåttligt populär i många år! Har du en stor altan intill ditt hus? Eller en mysig uteplats i mindre skala? Hos oss på NetOnNet hittar du en gasolgrill som passar dina behov, vi har ett brett utbud av modeller i olika storlekar och prisklasser. Välj en grill från populära varumärken som Austin and Barbeque, Weber, Napeolon och Everdure. Ta gärna en titt på vårt sortiment med grilltillbehör när du ändå är i farten – där hittar du allt du kan tänkas behöva komplettera din nya gasolgrill med!"

kolgrill-copy.jpg

Kolgrill – kategoritext

"Kolgrillen är en självklarhet i många hem och sommarstugor. Finns det någonting godare än mat som har blivit tillagad över kol? Knappast! Är du på jakt efter din allra första kolgrill? Eller behöver du ersätta din gamla trotjänare med en ny? Oavsett vilket så har vi på NetOnNet en som passar dig, vi erbjuder kolgrillar i alla storlekar från större varianter för hela familjen till mindre portabla modeller. Välj en grill från populära varumärken som Weber och Austin and Barbeque. Ta gärna en titt på vårt sortiment med grilltillbehör när du ändå är i farten – där hittar du allt du kan tänkas behöva komplettera din nya kolgrill med!"

Pizaugn-copy.jpg

Pizza – kategoritext

"Är du kompisgängets pizzaälskare? Eller har du bara tröttnat på den grillade köttbiten och vill variera sommarens middagar med pizza? Oavsett vilket ska du självklart ha rätt utrustning när du bakar pizzor ute på altanen. Vi har pizzaugnar som drivs av ved, gasol, pellets och el – vi har nått för alla! Och om du inte riktigt är redo att gå all in på en ugn, men ändå vill testa så har vi även pizzainsatser till både kol- och gasolgrillar. Hemligheten med en pizzaugn är den höga värmen och stenen. När du gräddar pizzor tar det endast sekunder då temperaturen är upp mot 500 °C, och stenen drar ut vätskan ur degen och ger dig en pizza med krispiga kanter och botten. Välj en modell från populära Ooni eller bubblaren Austin and Barbeque. Komplettera gärna din nya pizzaugn med en spade, skärare eller varför inte en toppingstation som hela familjen kan samlas kring? Vi har brett utbud med tillbehör, ta gärna en titt på dem när du ändå är i farten!"

Elgrill-copy.jpg

Elgrill – kategoritext 

"Med en elgrill slipper du krångla med briketter, kol eller gasol – det enda du behöver är ett eluttag! Anslut elgrillen till ett uttag, ställ in exakt temperatur med värmereglaget och njut sedan av en riktigt god grillad köttbit, fiskfilé, grillost eller grönsaker! Detta är den perfekta lösningen för dig som bor i lägenhet och inte får använda en kol- eller gasolgrill på balkongen, eller för dig som bara inte har någon lust att kånka hem tunga säckar fyllda med kol eller hantera en gasoltub. Vill du ha en större kraftfullare variant på ben, eller en mindre bordsgrill som tar minimalt med plats på balkongen? Hos oss hittar du flera modeller från populära varumärken som Weber, Napoleon och Austin and Barbeque. Ta gärna en titt på vårt sortiment med grilltillbehör när du ändå är i farten – där hittar du allt du kan tänkas behöva komplettera din nya elgrill med!"

bottom of page