top of page

Förskolan Änglagård

WEBBTEXTER, SEO-COPYWRITING

Förskolan Änglagård vid Hisings Backa i Göteborg anlitade mig som frilanscopywriter för att skriva nya texter till deras kommande hemsida. I uppdraget ingick det att beskriva förskolans verksamhet, men också att skapa SEO-copy för ökad synlighet på Google. 

"Välkommen till en familjär förskola! Hos oss står barnens självkänsla i fokus. Genom aktiviter, lek och reflektion får barnen en givande förskoletid."

Vår viktigaste utgångspunkt är att barnen ska få verktyg att kunna bygga en så god självkänsla som möjligt. Att bli en god medmänniska som visar respekt gentemot andra, är hjälpsam, en god kompis och tar ansvar för sin omgivning. Hos oss vill vi att barnen ska känna trygghet med varandra och med personalen – men framförallt i sig själva. 

 

För att erbjuda barnen en så lärorik tid som möjligt, under deras första tid i skolans värld, arbetar vi efter förskolans läroplan Lpfö-98 rev 2108. Vi försöker tillgodose alla barnens behov och strävar efter att skapa lustfyllda miljöer för barnen, som lockar till både lek och lärande. 

"Ett föräldrakooperativ möjliggör en unik närhet till ditt barns förskoletid, men också ett gemensamt engagemang tillsammans med de andra barnens föräldrar. "

bottom of page